BestFriendsForever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Retete pentru vegetarieni

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Blue Sky

Blue Sky

Data de inscriere : 27/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Retete pentru vegetarieni Empty
MesajSubiect: Retete pentru vegetarieni   Retete pentru vegetarieni EmptyJoi Dec 31, 2009 12:01 am

Cand mancam carne, imi placea la gust ciorba de burta si cea de picioruse de porc. Dupa ce am renuntat, am gasit reteta asta, de ciorba de pleurotus, care seamana foarte mult cu cea de burta, si ca aspect si ca gust. Merge la dieta, caci are infinit mai putine calorii.
o cutie pleurotus (sunt niste ciuperci mari si plate-500 g), 1 morcov mare, 1 ceapa mare, 1 capatana usturoi, 2 galbenusuri si smantana.
Speli morcovii si ii cureti, ii dai pe razatoarea mare si ii calesti putin in 2 linguri ulei. Adaugi apoi 3 l de apa si sare, apoi, cand apa fierbe, ciupercile spalate si taiate fasii si ceapa taiata solzisori. Lasam cam 15-20 minute pe foc (depinde cat de batrane sunt ciupercile), apoi potrivim de sare, adaugam usturoiul pisat, putin otet si o dregem cu 3 linguri smantana amestecate cu galbenusurile si subtiate cu un polonic de ciorba (ca sa nu se taie cand le turnam). La masa se serveste cu mujdei, smantana si otet.
PS: o sa pun si poze mai incolo, dupa ce o fac.
Sus In jos
aylin

aylin

Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 44
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Retete pentru vegetarieni   Retete pentru vegetarieni EmptyJoi Dec 31, 2009 12:08 am

super, am s-o incerc si eu chiar dupa revelion
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: Retete pentru vegetarieni   Retete pentru vegetarieni EmptyJoi Dec 31, 2009 8:33 am

Si pozaaaa:
Retete pentru vegetarieni Dsc02787
Sus In jos
purple

purple

Varsta : 39

MesajSubiect: Re: Retete pentru vegetarieni   Retete pentru vegetarieni EmptyVin Ian 01, 2010 8:25 am

ma gandisem si eu intr-o perioada sa renunt la carne dar mi-a fost teama sa nu ma ingras asa ca am preferat sa elimin carnea prea grasa dar sa pastrez carnea de pui,peste,vita si chiar si de porc (cea slaba).
in schimb mananc cu mare placere foarte multe mancaruri vegetariene.
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: Retete pentru vegetarieni   Retete pentru vegetarieni EmptyVin Ian 01, 2010 9:35 am

Asta nu am mai auzit pana acum. De ce te-ai ingrasa daca renunti la carne? Retete pentru vegetarieni Icon_neutral
Sus In jos
purple

purple

Varsta : 39

MesajSubiect: Re: Retete pentru vegetarieni   Retete pentru vegetarieni EmptyVin Ian 01, 2010 10:04 am

pentru ca poti fi foarte usor tentat sa mananci mai multa paine, cartofi, orez, fasole si alte chestii de genul asta care ingrasa mai mult decat o friptura cu salata sau un peste la cuptor.
cel putin eu asa as fi tentata sa fac.
anul trecut am tinut postul pastelui , dar doar de carne, si m-am cam ingrasat..... pateu vegetal pe paine, paste in diverse combinatii, orez cu diverse legume, cartofi la greu si rezultatul a fost vreo 2 kg in plus.
Sus In jos
aylin

aylin

Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 44
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Retete pentru vegetarieni   Retete pentru vegetarieni EmptySam Ian 23, 2010 3:45 am

cautand ceva de papa mai deosebit am gasit reteta asta http://ro.petitchef.com/retete/salata-cu-grapefruit-rose-rose-grapefruit-salad-fid-623264?in=nl_daily&utm_source=daily_menu&utm_medium=email&utm_campaign=Menu_email&utm_content=title

eu cred ca am s-o incerc curand

si m-am gandit sa v-o aduc la cunostinta, cred ca blue sigur va fi incantata
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: Retete pentru vegetarieni   Retete pentru vegetarieni EmptySam Ian 23, 2010 3:49 am

Imm, arata bine! Nu sunt fana grepfruit, dar cred ca merge in combinatia asta. Yumm.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Retete pentru vegetarieni   Retete pentru vegetarieni Empty

Sus In jos

Retete pentru vegetarieni
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» retete light
» Retete raw probate