Autor | Mesaj |
---|
Karin
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Mier Noi 18, 2009 1:15 am | |
| ok....cred ca am pricepit.....
I AM | |
|
| |
Blue Sky
Mesaje : 2774 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Mier Noi 18, 2009 2:32 am | |
| I am | |
|
| |
elandra
Mesaje : 2019 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Mier Noi 18, 2009 5:41 am | |
| Eu m-am trezit prea tarziu...de-acum ramane pe maine sa fac testul... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Mier Noi 18, 2009 5:48 am | |
| - elandra a scris:
- Eu m-am trezit prea tarziu...de-acum ramane pe maine sa fac testul...
poti sa il faci si acuma daca vrei:D introdu-ma 1 data in mess:moniblk k sa iti explic cum e treaba cu buzzu si cronometru |
|
| |
purple
Mesaje : 2723 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Mier Noi 18, 2009 8:00 am | |
| n-au facut inca toate fetele? | |
|
| |
aylin
Mesaje : 3113 Data de inscriere : 28/10/2009 Varsta : 44 Localizare : Galati
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Mier Noi 18, 2009 9:09 am | |
| hei eu acum am citit mesajul tau pe privat si esti in listamea de mess de o saptamana, eu de nu sunt in concurs?????????? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Mier Noi 18, 2009 7:37 pm | |
| - aylin a scris:
- hei eu acum am citit mesajul tau pe privat si esti in listamea de mess de o saptamana, eu de nu sunt in concurs??????????
Nu esti in concurs ptr ca nu ai confirmat cum ca ai fi,am trimis msg pe privat ca sa va inscrieti,am scris pe 2 threaduri...si discutia asta e de 1 saptamana deja.. Eu nu pot "baga " pe cineva in concurs care nu a comunicat cu mine! Daca crezi ca te poti tine de concurs si ca o sa poti sa faci cele 5 teste in zilele de miercuri joi vineri si luni marti-a viitoare ...in weekend nu stau sa fac teste ,cu cea mai mare placere!Poti face 5 teste intr-o zi daca eu is available...si de obicei is pana la 4...seara doar exceptional intru. Bineinteles k e nevoie de implicare,dar daca esti dispusa azi astept si convirmarea si sa te pregatesti ptr 2 teste! si eu pe mess nu te-am vazut online! Deci,gandeste-te si astept raspunsul! :o |
|
| |
aylin
Mesaje : 3113 Data de inscriere : 28/10/2009 Varsta : 44 Localizare : Galati
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Mier Noi 18, 2009 11:37 pm | |
| AI ZIS DE DOUA TESTE SI NU AM DAT DECAT UNUL | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 12:03 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre moni boni in Joi Noi 19, 2009 12:19 am, editata de 1 ori |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 12:16 am | |
| 1. Cate zile de nastere are un om in varsta de 58 de ani?1.58 2.57 3.cati ani va trai 4. nici una 5. 1 explicatie:: doar o zi de nastere are un om nu? 2 . Unele luni au 31 de zile, altele doar 30. Cate au 28 de zile? Explicatie:toate lunile au 28 de zile (doar februarie are fix 28 de zile). Raspuns: toate 3. Ai chibrite si intri intr-o camera intunecoasa, in care se afla o lumanare, o lampa de petrol si un cuptor. Ce aprinzi prima data? Explicatie:Daca nu aprinzi chibritul, cum poti aprinde orice altceva? Raspuns: chibritul 4. Un cioban are 17 oi din care mor toate pana la a 9-a. Cate oi mai raman ciobanului?1.7 2.8 3.9 4.10 5.11 Explicatie: Daca-i mor toate oile pana la a 9-a, inseamna ca-i mor 8. 17 - 8 = 9. 5. E posibil, in America Latina, ca un barbat sa se casatoreasca cu sora vaduvei sale?1.da 2.nu 3.nu stiu 4.e posibil in orice tara, nu doar in America Latina 5.e posibil doar in America Latina Explicatie:daca sotia sa e vaduva, inseamna ca el e mort, nu? 6.Cate animale a luat Moise cu el pe Arca?1. 2 din fiecare specie 2. 2 3. nu se stie numarul, se stie doar ca a luat din toate speciile de animale existente atunci 4 . niciun animal 5 . 15 987 786 234 animale Explicatie:Parca era vorba de Noe, nu? Iti amintesti?... arca lui Noe. Deci Moise nu a luat niciun animal in vreo arca 7. Un avion cade pe fasia de granita dintre Romania si Ucraina. Unde vor fi inmormantati supravietuitorii?1. in Romania 2. in Ucraina 3. nu vor fi inmormantati 4 .in functie de tara din care erau 5. pe fasie Explicatie:daca sunt supravietuitori... cum sa-i inmormantezi?!? 8. 3 pisici mananca 3 soricei in 3 minute. In cate minute mananca 100 pisici 100 de soricei? (introdu numarul) Explicatie:o pisica va manca un soricel in 3 minute, indiferent cat de multe pisici sunt.... 3 sau 100 9 . Pe o sarma stau noua vrabii. Un vanator impusca una. Cate vrabii raman pe sarma?1. opt 2 .noua 3 .sapte 4. una 5. zero Explicatie:una e impuscata, celelalte zboara din cauza bubuiturii, mai raman... niciuna 10. Primeste un paznic de noapte, daca moare ziua, pensie?1.da 2.nu 3.nu stiu 4.depinde de angajator 5.depinde de legislatia din tara in care e paznic Explicatie:daca moare, cum poate sa mai primeasca pensie? |
|
| |
diavolitza
Mesaje : 1372 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 37 Localizare : in lumea piticilor roz
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 12:21 am | |
| I hate this tricky things! Dar de ce ne-ai lasat doar 5 minute? Asa presupunea testul? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 12:31 am | |
| - diavolitza a scris:
- I hate this tricky things! Dar de ce ne-ai lasat doar 5 minute? Asa presupunea testul?
dap:D.....pai daca va lasam 10 ore aveati timp sa va mai gabditi nu? fast and furious baby! si oricum nimeni nu mi-a trimis rezulatatele in 5 min...cam in 8...9.. |
|
| |
Karin
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 12:42 am | |
| faaaaaiiii.....ce ne-ai facut | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 12:47 am | |
| - Karin a scris:
- faaaaaiiii.....ce ne-ai facut
lasa karin ca macar faci parte din punctajele mari :farao: cand esti gata de urmatoru test anunta-ma |
|
| |
Karin
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 12:48 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 1:22 am | |
| Care e urmatoarea victima? 3 done....4 to go....! am primit rezultate de la ingrid,karina si blue sky |
|
| |
diavolitza
Mesaje : 1372 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 37 Localizare : in lumea piticilor roz
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 1:45 am | |
| next test | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 2:00 am | |
| - diavolitza a scris:
- next test
fugiiiiiiiiiiiii! pe pm |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 2:21 am | |
| Ptr ca v-am stresat deja cu 2 teste aveti timp pana luni sa va ocupati de testul cu nr 3, din categoria Free Writing! Vreau sa raspundeti la urmatoarele intrebari fara raspuns ..cat mai creativ cu putintza, care sa va afiseze personalitatea,nebunia si tot ce va reprezinta pe voi....lasa-ti-va mintea sa faca ce vrea...sa urle...sa zboare...sa cante.....sa rada: Nu exista raspuns GRESIT! Se va testa creativitatea umorul si sarguinta!..Intr-un cuvant..sa placa... voi fi mai subiectiva la acest test dar voi si justifica punctajul. 1.De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ? 2.De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ? 3.De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ? 4.Daca despre o femeie se spune atunci cand nu este moarta ca este vie,de ce nu face struguri? 5.De ce oamenii te cred pe cuvant cand le spui ca exista 400 milioane de stele pe cer, dar cand le spui ca aceasta banca a fost proaspat vopsita, cred ca glumesti? Astept raspunsurile pana duminica seara la ora 00:00 pe private message...la fel ca la celelalete teste! Raspunsurile pot fi scurte,lungi,prin poze,prin intrebari! Ce vreti! Let me see the inner mind!... |
|
| |
purple
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 10:03 am | |
| eu nu am facut decat un test pentru ca azi nu am putut sa intru pana acum. nici maine nu am timp sa intru decat seara tarziu cand tu nu mai esti, cum facem? foarte haios primul test.....m-am prapadit de ras cand am vazut ce campi am batut. ma intrebam si eu de ce trebuie facut asa repede...si am gasit si raspunsul | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 7:29 pm | |
| - purple a scris:
- eu nu am facut decat un test pentru ca azi nu am putut sa intru pana acum. nici maine nu am timp sa intru decat seara tarziu cand tu nu mai esti, cum facem?
foarte haios primul test.....m-am prapadit de ras cand am vazut ce campi am batut. ma intrebam si eu de ce trebuie facut asa repede...si am gasit si raspunsul purple, lasa-mi un mesaj ca sa stiu cand esti available. Testul de "free writing" tre sa mi-l trimiti pe pm pana duminica seara! Asa k mai ai de recuperat un test pe care daca nu poti azi....cand poti tu doar sa ma anunti! Sa ai o zi frumoasa si sa revii pe baricade cand poti! |
|
| |
purple
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Joi Noi 19, 2009 10:01 pm | |
| moni, da-i cu testul ca stau vreo juma de ora pe aici. I AM! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Vin Noi 20, 2009 12:08 am | |
| Mai sunt 2 teste de dat( in afara de cel de free writing la care v-am explicat ce si cum,la care punctajul il voi acorda eu cu explicatiile aferente)
1.test ptr a ne descoperi.....aici punctajul e mai complicat k tine de fiecare persoana in parte asa ca va voi lasa pe voi sa decideti si sa dati pct ( vot secret) ptr fiecare in parte!
2.test de logica/intelect ( cu punctaj fix.
Teoretic aceste teste sunt programate pe luni marti...dar daca le terminam luni seara pe toate ar fi ideal!Ca marti sa fie afisate rezultatele saptamanale di de miercuri sa incepem saptamana 2. Voi stiti cum vi le organizati!Doar sa ma anuntati si pe mine daca vreti sa le dati in avans, in weekend ettc!
Elandra pe unde estiiiiiiiii? |
|
| |
diavolitza
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Vin Noi 20, 2009 12:24 am | |
| Mie imi este indiferent cand le dam | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" Vin Noi 20, 2009 12:27 am | |
| - diavolitza a scris:
- Mie imi este indiferent cand le dam
No asta nu e un raspuns frumos.Sincer, cu tot cu zambetul de final.Atunci ar trebui sa nu ma intereseze nici pe mine sa incerc sa va stimulez sa facem ceva,altceva,sa ma gandesc ce teste sa pun sa calculez punctaj sa incerc sa "comunicam pe alta latura" nu doar ce mancam ! Ideea e sa povestim nu sa stau cu ochii pe voi sa vad cine cand cum are chef de testt! Atunci fa ce vrei!Numai anunta-ma!Adik nici nu ma anunta...mi-e indiferent~ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY" | |
| |
|
| |
| CONCURS "MISS PERSONALITY" | |
|