BestFriendsForever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

CONCURS "MISS PERSONALITY"

In jos 
+4
Karin
diavolitza
Blue Sky
purple
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyLun Noi 16, 2009 3:15 am

Rezumarea primului mesaj :

ready...set...gooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!
Sus In jos

AutorMesaj
roxxie:)

Data de inscriere : 27/10/2009

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 9:39 am

moni boni a scris:
roxxie:) a scris:
moni mi se pare ca asta e o incercare f subtila de a aduce tu scateile intre niste femei care nu vor scantei ci doar sustinere si perseverenta ceea ce sa stii ca si exista. esti prea dura cu oamenii daca e sa fiu sincera ca tot zici ca nu putem vb pe fata. lipseste finetea aia de fata pe care fetele o au. nu o zic cu rautate si pot baga mana in foc ca esti colerica. asta pt ca sunt pasionata de psihologie si stiu cam cum circula mintiutele oamenilor. judeci fara sa cunosti si JIGNESTI fara sa cunosti. crezi ca asa vor veni fetele in fuga? mai degraba cred ca vor evita in fuga. parerea mea este ca o atitudine atat de dictatoriala nu se potriveste. avem oameni de care ne place si oameni de care nu. asta nu e un forum public la care se poate urla la tampiti pt ca toate suntem legate intr noi si avem deja o legatura cat de mica e ea fata de un forum obisnuit. TOATE. deci sa inchid prelegerea, nu cred ca esti indreptatita sa agiti spiritele pt amuzamentul tau.

auzi domsoara!tine ptr tine ceva ce nu te priveste
sau esti in acest concurs de personalitate si nu stiu eu...
si una e sa fii pasionata de psihologie si alta e sa stii ce vb..sotul meu e psiholog!
Is indreptatita sa zic si sa fac ce vreau,te-ai bagat si tu ca musca in lapte,eu vb cu 7 fete...nu cu tine "amatoare de psihologie ce esti"!
Cine m-a inteles,super!Cine nu..asta e, nu ma poate intelege toata lumea!

e un forum liber din cate stiu eu. si tu cu sotu psiholog sau nu, nu ai dreptul sa ma iei la 3 pazeste cand eu nu am facut asta. poti sa spui ca nu iti convine ce am zis, dar nu sa fii agresiva cu mine ca eu nu am fost cu tine. deci de la asta te rog sa te abtii. restul, critica-ma cat vrei.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 9:47 am

[quote="roxxie:)"e un forum liber din cate stiu eu. si tu cu sotu psiholog sau nu, nu ai dreptul sa ma iei la 3 pazeste cand eu nu am facut asta. poti sa spui ca nu iti convine ce am zis, dar nu sa fii agresiva cu mine ca eu nu am fost cu tine. deci de la asta te rog sa te abtii. restul, critica-ma cat vrei.[/quote]

tocmai asta am zis...
fata sincer te plictisesti rau?
tu nu stii ce inseamna agresiv...
tu ai fost cu mine....nu te-am tras eu de maneca!
si acuma sunt chiar finutza
asa ca nu te baga tu in ce nu te priveste!Ti-am mentionat numele?Sau te crezi un Robin Hood feminin sau o ioana d'arc a zilelor noastre?
ti se pare ca fetele au nevoie de avocat sau de pareri?
Repet,fii dragutza si ignora-ma!
Sus In jos
purple

purple

Varsta : 39
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 9:51 am

e bravo, pana la urma ati reusit sa va certati! CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 Icon_neutral
Sus In jos

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 9:52 am

moni boni a scris:
[quote="roxxie:)"e un forum liber din cate stiu eu. si tu cu sotu psiholog sau nu, nu ai dreptul sa ma iei la 3 pazeste cand eu nu am facut asta. poti sa spui ca nu iti convine ce am zis, dar nu sa fii agresiva cu mine ca eu nu am fost cu tine. deci de la asta te rog sa te abtii. restul, critica-ma cat vrei.

Citat :
tocmai asta am zis...
asa ca nu te baga tu in ce nu te priveste!Ti-am mentionat numele?Sau te crezi un Robin Hood feminin sau o ioana d'arc a zilelor noastre?

parere pot sa am despre orice si din moment ce e VOIE pot sa o exprim unde vreau asa cum tu poti sa zici si sa faci ce vrei. deci te iei de mine pt o chestie la care aveam dreptul. si nu iau apararea ca nu am zis ca aia sau aialalta. am zis doar ca esti mult prea agresiva. chestie care aveam dreptul sa spun. chiar si daca te deranjeaza parerea mea. cat despre atacurile tale, crede-ma ca nu stiu in ce lume traiesti tu dar sunt agresive nu finute. si cu asta te ignor, cum doresti.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 10:02 am

roxxie:) a scris:
moni boni a scris:
[quote="roxxie:)"e un forum liber din cate stiu eu. si tu cu sotu psiholog sau nu, nu ai dreptul sa ma iei la 3 pazeste cand eu nu am facut asta. poti sa spui ca nu iti convine ce am zis, dar nu sa fii agresiva cu mine ca eu nu am fost cu tine. deci de la asta te rog sa te abtii. restul, critica-ma cat vrei.

Citat :
tocmai asta am zis...

parere pot sa am despre orice si din moment ce e VOIE pot sa o exprim unde vreau asa cum tu poti sa zici si sa faci ce vrei. deci te iei de mine pt o chestie la care aveam dreptul. si nu iau apararea ca nu am zis ca aia sau aialalta. am zis doar ca esti mult prea agresiva. chestie care aveam dreptul sa spun. chiar si daca te deranjeaza parerea mea. cat despre atacurile tale, crede-ma ca nu stiu in ce lume traiesti tu dar sunt agresive nu finute. si cu asta te ignor, cum doresti.

fata tu te simti nebagata in seama?
sau crezi ca "ii arat eu la asta"?
ma faci sa rad in nici un caz sa te iau in serios!
Imi stiu valoarea, imi stiu si meseria sotului stai linistita..si nu am...cum ii ziceti voi psiho"wannabe"... sindrom de mincinoasa notorie...sau colerica de da afara!
multumesc de ignore!
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 10:05 am

moni, bine ca ziceai de mine ca ce agresiv reactionez cand ceva nu imi comvine.... CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 Icon_rolleyes
Sus In jos

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 10:07 am

am renuntat. ca vrei ultimul cuvant. il ai. ca nu te face nimeni sa te vezi si pe tine in oglinda cum reactionezi.
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 10:11 am

roxi, mersi de grija, dar nu-mi fac probleme. zic ce am de zis si nu ma fac cu nimeni pe cap, discutiile se pot termina in clipa in care vreau si cu asta basta.
sunt doar nedumerita si nu inteleg de ce moni reactioneaza asa, si care e de fapt problema ei cu noi sau cu cine e vreo problema
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 10:41 am

roxi, te-am tot rugat sa ne pui o poza si cu tine , ca sa ne facem si noi o parere, sa vedem cu cine stam de vorba si nu ai dat curs rugamintii noastre CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 Icon_rolleyes
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 10:44 am

hm...e interesant cum copiii care inca nu si-au luat bacul sa comenteze chestii despre care au impresia ca pubertatea i-a invatat multe.Sa asteptam sa iasa!Apreciez purple conversatia de pe mess!
Violonista cea "nedictatoare"

Ultima editare efectuata de catre moni boni in Vin Noi 27, 2009 10:46 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 10:44 am

moni, SPM? CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 Lol Pe mine m-a amuzat ce ai scris, iti multumesc pentru feedback; eu de obicei dau feedback doar cand mi se cere (si sotul tau, psiholog fiind, iti poate confirma ca feedbackul se da cand e cerut) intr-o maniera asertiva. E si asta o solutie sa scapi de frustrarile pe care le ai vizavi de forum, pentru ca agresivitatea din frustrare vine; sunt perfect de acord ca si conflictele fac parte din viata si ca sunt constructive, atunci cand stii cum sa le gestionezi. Sa arunci totul pe masa si sa dai cu usa dupa tine nu te ajuta nici pe tine si nu ii ajuta nici pe cei pe care tu, de fapt, incerci sa ii ajuti fiind franca, atitudine pe care o respect. Vizavi de teste, mie mi se par multe pentru o saptamana. De asemenea, tin sa precizez ca testele astea nu sunt teste de personalitate profesionale, mi se pare ca le iei prea in serios pentru ceea ce, de fapt, sunt: niste quiz-uri. Testele profesionale se fac de echipe de cercetare in psihologie, costa, le cumperi de pe testcentral cu un numar limitat de aplicari si majoritatea pot fi aplicate doar de psihologi. In concluzie, eu ma amuz, pot sa iti spun ca nu e vorba despre "imbunatatit personalitatea mea fermecatoare", fiindca testele astea nu sunt proiectate sa aiba o relevanta psihologica, daca pentru tine nu mai e amuzant sa le dai si sa strangi rezultatele, poate ca e momentul sa incheiem concursul asta.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 10:56 am

Mda..nu mai are rost sa adaug nimic.
Noapte buna, is out cu totul!
Sus In jos
Karin

Karin

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 1:21 pm

Salutare fetelor

Am fost plecata cum v-am zis la niste prieteni....si m-am intors acum.....

WHAT IS GOING ON????

Moni, ce e cu tine??? Chiar iti apreciez sinceritatea si ai fost tot timpul acea briza proaspata in acest forum....dar acum nu mai inteleg....

Am impresia ca asta e poate un test???? Sa vezi cum reactionam???? se poate asa ceva???
CHIAR AS VREA SA STIU TREABA ASTA!!!!
...si in cazul in care nu este un test...as vrea sa stiu ce te deranjeaza de fapt ca nu stiu daca am inteles bine....plictiseala? monotonia? ca suntem "prea dragute", ca suntem (asa cum ti se pare tie) lingusitoare????

Cine are ceva de spus ar fi frumos sa ne zica pe fata ce are cu noi!!!
Sus In jos
Karin

Karin

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptyVin Noi 27, 2009 2:19 pm

Am mai rasfoit inca o data posturile tale de azi Boni, e un test!!!! Not very sure about this....spune-mi tu care-i treaba Wink
Sus In jos
elandra

elandra

Varsta : 40
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 12:19 am

Eu nu sunt asa sigura ca e un test...Tocmai ce am citit si eu ce s-a scris pe aici si sunt cam nedumerita. Nu prea am inteles bine care e problema pana la urma...si care sunt asteptarile lui moni referitor la noi. Eu una dintotdeauna am fost o fire pasnica, urasc certurile...chiar de-ar fi ele si constructive uneori...prefer sa discut cu calm si sa analizez bine orice situatie.
Poate ca par banala, dar la urma urmelor cat la suta din personalitatea noastra poate fi exprimata pe un forum...? Si nu mai stiu cine spunea...dar suntem vreo 12 membre, dintre care 7-8 active...nu putem compara forumul nostru cu unul care are zeci sau sute de membri. E normal sa apara si monotonia la un moment dat...Si la urma urmelor, forumul asta s-a vrut a fi un grup de sprijin pentru fete care vor sa slabeasca...nu suntem aici ca sa ne intepam sau sa fim taioase una cu alta, dimpotriva...
Sus In jos
aylin

aylin

Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 44
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 6:35 am

,,La free writingul de saptamana trecuta doar ingrid si elandra am
impresia ca si-au dat interesul,restul..strictul necesar.,,

nu sunt de acord, din punctul meu de vedere la majoritatea intrebarilor s-a raspuns cam pe aceeasi idee, doar cuvinte diferite
Sus In jos
aylin

aylin

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 6:40 am

,,Daca vrem,se poate,este un concurs in care ar trebui sa ne aratam una
la alta calitatile, dorinta de a invata una pe alta, sa crestem, sa ne
upgradam..."

buna observatie , moni, cred ca ar trebui sa vorbim si despre pasiunile noastre, cultura, sa ne dam cu parerea despre anumite evenimente dn viata noastra, sa propunem carti bune de citit, eu stiu o piesa de teatru, un fim bun, un vin bun, un ajutor pentru cei mai nefericiti ca noi, samd
Sus In jos
aylin

aylin

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 6:53 am

,,Partea cu pupincurismul sa stii ca mi-a placut Very Happy E adevarata si mi se pare normal sa se intample asa pt ca altfel ne-am certa...si cred ca se incearca evitarea certurilor."

hei, de ce ne-am pupa in fund una pe cealaltta???????????? eu de exemplu is cu vb buna, dar asta daca nu ma enerveaza cineva....

de ce ne-am certa?????????? credeam ca vrem sa dezvoltam diete, idei, sa revolutionam socializarea on line

daca am intrebat ,, cum te simti?" nu a fost asa.. protocolar, ci chiar ma interesa acest lucru(stare de fapt)
Sus In jos
Karin

Karin

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 7:09 am

hmmm..vad ca moni a vb serios ...s-a intors pe Idieta....si nu s-a mai logat azi cu toate a fost online.....dar avand in vedere ca sigur mai citeste acest topic (care e vizibil si doar pentru vizitatori)...as vrea sa ma exprim si eu:

Chiar daca pleci din concurs, sa stii ca cu postul de saptamana asta (stii la care ma refer) mi-ai aratat un alt fel de a privi lucrurile....poate un mod mai "masculin"....si am sa tin minte....MS. In plus sa stii ca mereu ai fost acea briza proaspata care ne-a adus un zambet pe buze.....

dar acum acea briza s-a transformat pe nedrept intr-o furtuna imensa....o adevarata tornada....dar FARA MOTIV! Ai facut-o pe saraca roxii de cacao cu toate ca ea era cu cele mai bune ganduri pe forumul asta...si nu inteleg de ce te-ai ratoit la ea!!!! de unde si pentru ce atatea cuvinte grele si dure?? Nu-si au rostul! In plus ai cautat cam la toate fetele de aici sa zici ceva negativ....oare de ce?? Sa aprinzi spiritele asa aiuria? pentru ce? suntem prea pasnice? prea dragute? nu vad nimic negativ in treaba asta. Si faptul ca ne consideri niste BANALE....o iau ca jignire....NIMENI NU ESTE BANAL....suntem toate unice in felul nostru....Sigur, am fi avut ce sa invatam de la tine!....dar sa fim seriosi....si tu ai de invatat de la noi o gramada.

eu am stat tot timpul cu cartile pe fata....dar daca alte fete nu fac acelasi lucru....si se barfeste pe la spate de numa numa...nu au decat sa plece.....Moni macar zice pe fata ce are de zis (lucru de apreciat) - dar se pare ca alte fete nu fac acelasi lucru....asa ca luati atitudine!

am venit aici sa slabesc....am constat ca slabesc si imi fac prieteni...cu atat mai bine...dar nu am venit sa ma enervez!
Sus In jos
Karin

Karin

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 7:16 am

Oki, si BTW....Moni....asa se face?? Una calda...una rece....ba ne iubesti de nunma numa...si ne inviti la tine....si in 2 saptamani te sucesti....ca de fapt am fi niste BANALE??? Naspa din partea ta...ca sa nu zic altfel!
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 10:29 am

sincer, eu sunt dezamagita de ce s-a intamplat cu acest concurs si imi pare rau ca m-am bagat in el. oricum , acum se pare ca nu mai conteaza ca oricum nu va mai continua.
important este ca fiecare dintre noi a ajuns mai aproape de scopul pentru care am venit pe acest forum, si acest lucru sper ca va continua si ca "Sexy de Craciun" va avea alta soarta decat "Miss Personality".
dupa cum o stiu e pe Karin , cred ca "Sexy de Craciun" o sa ajunga cu bine la final si poate o sa se continue cu o varianta de primavara CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 Icon_razz
Eu n-am venit aici ca sa barfes, sa ma cert, sa jignesc sau sa judec pe cineva, am venit ca sa slabesc! Asta nu inseamna ca nu sunt dispusa sa discut despre diverse alte lucruri dar n-am de gand sa jignesc pe nimeni...toate avem calitati si defecte, si eu incerc sa iau de la fiecare ceea ce are mai bun de oferit, nu ma holbez la defectele altora si nici nu-mi place sa fac caz de asta.
So....let's have fun CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 Icon_smile
Sus In jos

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 10:34 am

eu sincer sper ca nu va disparea concursul si voi fetelor. sincer ma tem ca fara ambitia insuflata de voi nu ajung pana in martie la greutatea dorita asa cum mi-am propus. eu am considerat de la inceput ca acest concurs va tine si dupa craciun. si daca sta ceva in puterea mea sa ramana asa o fac cu tot dragul. ma sustine cineva?
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 10:53 am

desigur! crezi ca eu stau degeaba pe aici? poate ar trebui sa ne punem si noi mintea la contributie si sa venim cu idei pentru continuarea concursului. vedem daca si karin e de acord sa se ocupe in continuare de treaba asta si poate iese ceva fain si pe mai incolo CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 Icon_smile
Sus In jos
diavolitza

diavolitza

Varsta : 37
Localizare : in lumea piticilor roz

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 EmptySam Noi 28, 2009 2:17 pm

Eu zic ca nu mai au rost discutiile...A ales sa plece e ok...nu o sa ne rugam acum sa ramana nu?
Concursul de slabit tre sa ramana... dupa Craciun il schimbam in Sexy de Paste Very Happy Si apoi in Sexy la Malul Marii Very Happy Ne-am inteles? Razz

P.S. O sa inchid acest subiect
Sus In jos
http://www.dalefemeilor.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CONCURS "MISS PERSONALITY"   CONCURS "MISS PERSONALITY" - Pagina 7 Empty

Sus In jos

CONCURS "MISS PERSONALITY"
Sus 
Pagina 7 din 7Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Subiecte similare
-
» "Deseneaza un copac"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
BestFriendsForever :: Personalitate :: Personality-
Mergi direct la: