BestFriendsForever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

"Deseneaza un copac"

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Blue Sky

Blue Sky

Data de inscriere : 27/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

"Deseneaza un copac" Empty
MesajSubiect: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyLun Noi 09, 2009 5:40 am

Probabil ca multe dintre voi au auzit de testul arborelui; am facut un modul intreg in formare pe testele proiective si l-am si predat la o sesiune de training. Daca vreti sa aflati ce atuuri si ce limite aveti, instructajul suna cam asa: Ia o coala de hartie si deseneaza un arbore de care doresti tu, in afara de brad. Daca aveti scaner, astept desenele sa facem o interpretare in linii mari. Daca nu aveti cum sa trimiteti desenul si sunteti interesate de interpretare, ma anuntati si va trimit cateva directii de care sa tineti cont si sa le interpretati singure. Ce ziceti? "Deseneaza un copac" Icon_flower
Sus In jos
diavolitza

diavolitza

Varsta : 37
Localizare : in lumea piticilor roz

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyLun Noi 09, 2009 5:57 am

hi hi...p-asta ni l-a facut profa de psiho in liceu si la vremea aia mi se potrivea ca o manusa tot ce scria acolo...inca mai am pe undeva foaia... o sa fac si o sa pun aci sa vad ce imi zici tu acum Wink
Sus In jos
http://www.dalefemeilor.ro
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyLun Noi 09, 2009 6:20 am

Ok. Sa faci din nou, fiindca in diferite momente ale vietii, arborele poate arata diferit:) Astept copacelul.
Sus In jos
purple

purple

Varsta : 39

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyMar Noi 10, 2009 10:26 pm

E foarte interesant testul dar eu nu am scaner, pot sa il desenez in paint si sa-l pun aici?
Sus In jos
Karin

Karin

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyMar Noi 10, 2009 10:44 pm

da...eu vreau sa stiu.....m-a chinuit talentul......as fi crut sa fac merele rosii si frunzele verzi....dar n-am avut culori.....

http://img44.imageshack.us/i/pom.pdf/

ce zice d-na psiholog?
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyMar Noi 10, 2009 11:03 pm

"Deseneaza un copac" Pom.th

am densenat un copac in pain, dar daca l-as fi desenat pe hartie nu ar fi aratat asa , dar in paint nu am putut decat asa sa il fac.
e irelevant?
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyJoi Noi 12, 2009 1:17 am

Karin, iti trimit in particular interpretarea si depinde de tine daca o faci publica sau nu dupa, eu respect dreptul la confidentialitate. Purple, din pacate, paintul nu e relevant "Deseneaza un copac" Icon_sad , tocmai fiindca pe hartie omul e mai liber sa proiecteze ce ii dicteaza subconstientul, nu e oprit de limitele tehnice (nu imi iese cu bucle, ca nu stiu sa le fac, desi as vrea etc..) si mai e si chestia ca intr-un fel ne raportam la calculator, care e ceva destul de hi tech, si altfel la un creion cu o foaie. Cu cat lucram cu obiecte mai sus pe scara evolutiei tehnologice, cu atat relatia noastra cu ele e mai putin autentica. Eu zic sa lasam interpretarea pentru primavara, la timisoara:) sau pentru cand gasesti un scanner.
Sus In jos
Karin

Karin

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyJoi Noi 12, 2009 1:29 am

de-abia astept sa mi trimiti....
Sus In jos
Karin

Karin

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 5:21 am

am uitat sa va arat si voua interpetarea....presupun ca sunteti interesate...

am sters pentru ca mi am dat seama ca thread-ul asta e public

Ultima editare efectuata de catre Karin in Dum Noi 15, 2009 8:51 am, editata de 1 ori
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 6:05 am

blue, pe mine mama nu m-a alaptat deloc, pentru ca a luat un stafilococ din spitalul in care m-a nascut , asa ca am crescut cu lapte praf. insa, sa stii ca fructele le-am desenat pentru ca nu puteam face altceva.... sincer intr-un copac pe hartie as fi facut flori , nu fructe.
o sa-l desenz si o sa-i fac o poza ca sa-l pot pune aici.
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 6:09 am

purple, tocmai de asta spuneam ca desenele pe calculator sunt irelevante, exista limite tehnice. Poate ai fi facut flori pe hartie, poate ai fi facut fructe, poate ai fi facut si, si. Nimic din ce reiese in testul arborelui (sau alte teste proiective) nu e rau sau bine in sine. Trecutul nostru si viata pe care o avem, trasaturile care ne definesc nu sunt rele sau bune in sine. Sunt si atat. Ceea ce facem cu ceea ce avem face diferenta. Astept desenul, daca vrei.
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 6:18 am

Ma apuc sa-l desenez, o sa dureze ceva pana il fac si il pun aici , dar vine "Deseneaza un copac" Icon_smile
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 6:35 am

am desenat copacul dar cred ca am gresit ceva...adica am ami desenat si ceva in decor. trebuia sa las copacul singur?
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 6:50 am

"Deseneaza un copac" P1000433

poza asta e cu blitz
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 6:50 am

"Deseneaza un copac" P1000434

si asta e fara blitz, nu am stiut care se vede mai bine si le-am pus pe ambele.
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 6:57 am

E ok cu decor, e ok fara decor, pana si optiunea de a face sau nu decor spune ceva despre noi. La fel ca si la karin, iti trimit interpretarea in particular, e alegerea ta daca dupa o faci publica. "Deseneaza un copac" Icon_smile
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 7:04 am

ok. scuze ca am ocupat atata loc cu pozele mele "Deseneaza un copac" Icon_redface
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 7:30 am

Purple, am nevoie de 2 confirmari pt desenul tau: ai facut cateva mici stersaturi-la crengute si la o floare? si chestia aia din josul paginii e o apa sau un hasur pentru iarba?
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 7:40 am

am facut o modificare la floarea din stanga si la doua crengi din dreapta ca mi-au iesit strambe. nu aveam voie sa sterg?
este iarba, nu e apa.
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyDum Noi 15, 2009 7:43 am

ba da, aveai voie "Deseneaza un copac" Icon_biggrin V-am zis ca nu e cu voie sau ne-voie, doar ca unele detalii sunt relevante, unele alegeri pe care le facem sunt relevante pentru desen. Hai ca termin acum interpretarea si ti-o dau pe privat.
Sus In jos
aylin

aylin

Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 44
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyMier Noi 18, 2009 11:55 pm

"Deseneaza un copac" Copac.th

BLUE, copacelul asta l-am desenat eu, sunt cam antitalent la desen

in prima faza l-am facut cu pixul albastru pe o foaie, dar l-am scanat si nu se vedea prea bine asa ca am intarit cu negru
Sus In jos
diavolitza

diavolitza

Varsta : 37
Localizare : in lumea piticilor roz

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyJoi Noi 19, 2009 12:16 am

"Deseneaza un copac" Cci1119200900000

Astept Very Happy
Sus In jos
http://www.dalefemeilor.ro
purple

purple

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyLun Noi 30, 2009 12:34 am

blue, nu mai ai si alte chestii de genul asta pentru noi? ca mie tare mult imi plac.
(tre sa recunosc ca imi place foarte mult sa desenez)
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" EmptyLun Noi 30, 2009 1:03 am

Ba da, tot pe teste proiective, altfel e cam greu de facut pe net. Ar mai fi testul persoanei, care ofera informatii mai mult despre personalitate si mai putin despre relatiile cu parintii sau subconstientul. O sa pun instructajul pe alt topic, tot la teste de personalitate, pentru fetele care sunt interesate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: "Deseneaza un copac"   "Deseneaza un copac" Empty

Sus In jos

"Deseneaza un copac"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» CONCURS "MISS PERSONALITY"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum