BestFriendsForever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!

In jos 
+4
simonitza
aylin
Karin
purple
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
purple

purple

Data de inscriere : 27/10/2009
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti

Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 12:22 am

Rezumarea primului mesaj :

Dragele mele

Am facut aceasta noua sectiune a forumului nostru pentru ca mi-am dat seama ca
eu habar nu am cum slabiti voi, ce dieta sau ce mod de alimentatie
folositi pentru a scapa de kg in plus. Sunt sigura ca m-ar ajuta mult
informatiile de la voi, de fapt cred ca pe toate ne-ar ajuta acest schimb de informatii.
De asemenea daca mai descoperiti vreo noua dieta, sau diverse informatii despre nutritie si alimentatie sanatoasa ce vi se par interesante va rog sa le puneti in discutie, cu cat stim mai multe cu atat mai bine.

Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 Icon_flower

Ultima editare efectuata de catre purple in Lun Noi 09, 2009 1:11 am, editata de 2 ori
Sus In jos

AutorMesaj
simonitza

simonitza

Data de inscriere : 29/10/2009
Varsta : 46
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 3:41 am

purple a scris:
simo, ai grija sa nu rabzi prea rau de foame cu noua dieta. daca iti ajunge sa-ti potolesti foamea cred ca e ok, dar daca iti e constant foame nu-i de bine.
eu nu cred ca as putea sa tin genul asta de dieta mai mult de o zi maxim doua.

E ora 16.30 si pot sa zic ca inca nu m-a palit foamea....am pofte dar asta e altceva, mai beau apa si imi trec...plus ca stiu ca oricat de foame mi-ar fi peste 2 ore mananc iar si asta ma motiveaza.....repet pana acum.

Nu stiu cum o sa reactionez in zilele urmaotare poate ma ajunge o foame....dar cel puitn incerc.
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 3:44 am

si eu incep sa cred din ce in ce mai mult in aceste diete personalizate, mi se pare ca sunt mult mai putin stresante decat dietele standard. Eu niciodata nu am fost in stare sa-mi cantaresc alimente, sa-mi numar caloriile, sa mananc exact la ora X alimentul Z....imposibil, toate dietele de genul asta au dat gres.
regimul asta personalizat ma tine deja de o luna si jumatate timp in care nici nu am simtit ca sunt la vreun fel de dieta, deci, nu ar trebui sa am nici o problema cu mentinerea dupa ce imi ating targetul. cred ca o sa mai dau jos in continuare cateva kg.
Sus In jos
simonitza

simonitza

Data de inscriere : 29/10/2009
Varsta : 46
Localizare : Petrosani

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 3:45 am

Inca nu s-a ingrasat pentru ca s-a obisnuit ca stilul asta si inca il tine dar cu ce alimente vrea ea
Daca manaca prosti gen foetaje sau dulciuri multe ori lasa mai multe ore intre mese sau nu mai manaca nimic ziua respectiva. Si a slabit 30 kg in 6 luni. A intinerit cu 10 ani asa mi se pare. Ce mult imbatraneste faptul ca sunt grasa. Ma si simt si arat de cel putin 45 de ani.
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 3:46 am

eu te sustin simo, si daca ai nevoie de orice sfat sunt aici Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 Icon_smile
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 3:47 am

suna foarte incurajator rezultatele preieteni tale, cred ca merita sa incerci acesta dieta, cu precautiile de care ziceai si tu.
poate tie iti merge de minune aceasta dieta, nu stii pana nu incerci.
Sus In jos
mariana

mariana

Data de inscriere : 31/10/2009
Varsta : 55
Localizare : tulcea

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 4:35 am

eu mananc din ce in ce mai putin cantitativ
azi de exemplu carne de pasare ,(piept de pui)200gr
1/2 rosie
2 felii pastrama pui
apa(500ml)
compot de gutui(500ml)
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

Varsta : 38

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 4:40 am

La mine cea mai eficienta a fost anul trecut, am slabit 10 kg in 2 luni, hipocalorica, data de o nutritionista la care am fost. Insa dupa astea doua luni nu mai slabeam si mi-a redus caloriile de la 1000 la 800 Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 Icon_eek , moment in care m-am prins ca pe masura ca slabesc, o sa ajung sa nu mai mananc nimic. Asa ca am lasat-o balta. am mai tinut si rina cam o luna, am dat jos 5 kg, asta in vara ce tocmai a trecut. Acum tin o dieta combinata din mai multe: mananc dimineata fructe (adica pe la 11, cand ma trezesc), la pranz salata cu branza sau oua sau iaurturi, uneori supa sau mancare gatita (pe la 2), pe urma pe la 4 un sandvis sau altceva si la cina tot legume sau lapte, iaurt, o salata, ceva de genul, depinde ce am in frigider. Si folosesc si ideea de combinatii bune: proteinele doar cu salata si doar de un fel (nu oua cu branza), carbohidratii cu legume, nu cu proteine, fructele ca masa separata etc.
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 4:42 am

suna foarte bine dieta ta blue, ar trebui sa slabesti binisor cu ea.
Sus In jos
diavolitza

diavolitza

Varsta : 37
Localizare : in lumea piticilor roz

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 6:49 am

Elandra tinand cont ca faci si mult sport ar trebui sa mai cresti nr de calorii...1100 e putin rau. Cred ca undeva pe la 1500 daca nu chiar mai bine ar trebui sa te incadrezi. Calculeaza-ti undeva necesarul Smile
Sus In jos
http://www.dalefemeilor.ro
elandra

elandra

Varsta : 40
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 7:32 am

Nu fac asa mult sport...cam o ora jumate pe zi Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 Icon_smile Ce-i drept am papat si pana la 1500 de calorii saptamana trecuta si tot am slabit 1 kg. Deci, as mai putea sa mai adaug cateva sute de calorii in meniu...ca nu doare, dimpotriva. Dar vad cum ma simt...eu de obicei imi ascult corpul, el da semne imediat daca ii convine ceva sau nu. Daca e prea putin 1100 de calorii, o sa simt imediat si o sa mai adaug cate ceva.
Sus In jos
aylin

aylin

Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 44
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 7:40 am

cred ca am sa incerc si eu dieta asta cu mancatul mai des si in cantitati mai mici, desi saptamana trecuta am mancat dezastruos, dar imi place ce a aratat cantarul in seara asta, desi nu e mult, dar e ceva Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 Herz
Sus In jos
aylin

aylin

Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 44
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 8:26 am

nu pot sa-mi editez tiker ul Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 514131
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 9:08 am

da clic pe el si apoi edit data, schimbi greutatea sau optiunile sau ce vrei tu si e de ajuns. nu trebuie sa mai salveti nici un cod, nimic.
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 EmptyLun Noi 09, 2009 9:10 am

hmmmm, e ciudat ca pe tickerul tau nu se poate da clic, cred ca si moni a avut la un moment dat problema asta, vezi poate e la sugestii si reclmatii solutia.
eu parca i-am zis ei sa incerca de la profil la semnatura, inceara si tu tot asa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!   Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata! - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Voi ce dieta tineti?consacrata sau foaaaaaarte personalizata!
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
BestFriendsForever :: Diete :: Dietele noastre-
Mergi direct la: