BestFriendsForever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sa ne testam personalitatea~

In jos 
+5
elandra
simonitza
Karin
diavolitza
purple
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyVin Noi 06, 2009 7:50 am

Rezumarea primului mesaj :

Personalitate

Alege una dintre figurile de mai jos pentru a afla cu rapiditate ce tip
de personalitate ai.

Aceste figuri au fost concepute de catre un
psiholog, fiind testate pe oameni din intreaga lume o perioada lunga de
timp. Pe masura ce se primea feedback ele au fost modificate atat in ceea
ce priveste culoarea si forma si apoi testate din nou pana s-a obtinut o
forma finala extraordinar de eficienta. Figurile de mai jos reprezinta
cele 9 tipuri de baza ale personalitatii.

Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Persoality.th
Sus In jos

AutorMesaj
diavolitza

diavolitza

Data de inscriere : 27/10/2009
Varsta : 37
Localizare : in lumea piticilor roz

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyJoi Noi 12, 2009 11:02 am

Spune-mi unde te blochezi ca sa te indrum Smile ideea e intai sa aranjezi culorile la case (asta e simplu...) si de acolo ce mai e pe unde...in rest totul e de logica Smile
Sus In jos
http://www.dalefemeilor.ro
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyJoi Noi 12, 2009 7:43 pm

HEY
am numai 3 fete inscrise?
purple,diavo si karin?
Sus In jos
purple

purple

Varsta : 39
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyVin Noi 13, 2009 1:23 am

pai nu am reusit sa aranjez toate culorile...nu stiu care e casa galbena.
moni, nu pre astiu despre ce e vb in concurs, poti sa ne dai mai multe detalii?
Sus In jos
diavolitza

diavolitza

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyVin Noi 13, 2009 2:03 am

Galbena e prima...albastra iti zice din text ca e a2a, rosie la mijloc, apoi verde si alb (asta tot din text)
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyVin Noi 13, 2009 3:32 am

de unde ai dedus ca prima casa e galbena? si cea din mijloc e rosie?
eu aici m-am incurcat.
Sus In jos
elandra

elandra

Varsta : 40
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptySam Noi 14, 2009 9:42 am

Am rezolvat si eu problema...acum cativa ani...mi-a luat cam o jumatate de ora cred. Intr-adevar, germanul creste pesti Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_biggrin dar mi-am cam prins urechile la un moment dat...
Purple...norvegianul locuieste in prima casa, deci prima casa nu poate fi rosie (pentru ca in cea rosie locuieste englezul) si nu poate fi nici verde sau alba, pentru ca astea doua sunt vecine.Deci prima casa este galbena...
Apoi,persoana din casa din mijloc bea lapte...in concluzie, casa din mijloc nu poate fi verde (pentru ca in casa verde se bea cafea).Nu poate fi nici alba, pentru ca la stanga ei ar trebui sa fie casa verde (nu cea albastra). Deci, casa din mijloc este rosie. Si celelalte doua case, a patra si a cincea sunt verde, respectiv alba.
Si dupa aceea...cum spunea si Lori, trebuie sa iei fiecare fraza in parte si sa o rasucesti pe toate partile...pana iti ies ochii... Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_smile dar trebuie sa ai rabdare...
Sus In jos
elandra

elandra

Varsta : 40
Localizare : Iasi

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptySam Noi 14, 2009 9:43 am

Vreau si eu in concurs... Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_smile sper ca nu m-am trezit prea tarziu...
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyDum Noi 15, 2009 3:26 am

merci elandra. eu oare de ce nu m-am gandit asa, incercam cu totul altfel. eu incercam sa localizez casa alba si cea verde si apoi celelalte. (in afara de ce albastra pe care am localizat-o prima.
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyDum Noi 15, 2009 4:00 am

gata, am reusit si eu! de indata ce am stabilit culorile caselor a fost mult mai simplu Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_cheers Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_cheers Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_cheers
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyDum Noi 15, 2009 8:03 pm

buna dimineatza domnitelor!

Am fost cam ocupata saptamana trecuta,suficient de ocupata incat sa nu am timp sa ma ocup de thread.
Dar revin pe ponton!
Povesteam de "Miss Personality!".Ce inseamna aceasta titulatura?
Inseamna cele mai multe puncte acumulate la toate testele pe care le voi da eu.fie de perceptie ,de inteligenta,de comunicare sau micile provocari!Smile
Voi face o diploma ptr d-soara/d-na Miss.....si va primi de asemenea si aprecierea noastra:D
Primul test care vi l-am dat a fost de incalzire(cel cu figurile)!
Testul Einstein a fost primul REAL test la care diavo a acumulat un punct!De asemenea jumatate de punct primesc urmatoarele:purple, elandra si diavo....prima ptr ca a incercat sa inteleaga testul si celelalte 2 ptr ca au incercat sa o ajute ,ceea ce este cel mai frumos lucru!
Voi face o lista cu concurentele( toate fetele care au postat pe aceasta categorie) si pct acumulate,durata concursului etc.
Acuma va voi "testa" intelectul:))....
As dori sa primesc de la voi in max 48 de ore...raspunsurile corecte pe privat!
exemplu: 1A, 2D...etc
Bafta si hai sa aratam ca nu suntem numai frumoase ...ci si geniale!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyDum Noi 15, 2009 8:11 pm

Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyDum Noi 15, 2009 10:21 pm

neatza moni. e dragut concurul, mie in totdeauna mi-au placut mult testee de perspicacitate.
acum imi pare rau ca nu mi-au stors mai mult creierii pentru testul precedent si am venit repede dupa ajutoare Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_redface , dar asta , oricum ma bucur ca i-am dat de cap, iti dai seama ca nu puteam renunta , nu? Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_smile
si acum sa vedem ce intrebari ai pentru noi Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_rolleyes
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyDum Noi 15, 2009 10:31 pm

purple a scris:
neatza moni. e dragut concurul, mie in totdeauna mi-au placut mult testee de perspicacitate.
acum imi pare rau ca nu mi-au stors mai mult creierii pentru testul precedent si am venit repede dupa ajutoare Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_redface , dar asta , oricum ma bucur ca i-am dat de cap, iti dai seama ca nu puteam renunta , nu? Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_smile
si acum sa vedem ce intrebari ai pentru noi Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_rolleyes

Ti-am zis ca m-am bucurat sa vad ca esti ambitioasa,ai vrut sa intelegi de ce asa si nu altcumva.Faptul k nu ai renuntat pana nu l-ai dibuit denota forta de caracter.De asemenea si domsoarele care au incercat sa te ajute sunt in egala masura laudabile! Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Icon_tongue
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyLun Noi 16, 2009 2:48 am

helllo lume...e luni si sunt si mai naspa decat de obicei dar m-au bine dispus testele tale Moni... deci i am in... what ever that means!

Smile

spor!!!

e buna ideea!

MERCIIIIIIIIIIII
Sus In jos
diavolitza

diavolitza

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyLun Noi 16, 2009 2:57 am

ah da...i'm in too Smile Astazi iti dau raspunsurile pe pm Smile
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyLun Noi 16, 2009 3:01 am

ASA
PE PM:))))))))))))) VA ROG...
Te cred si eu ca esti IN tinand cont ca esti in avantaj:)).
Keep it to the top baby@!
Sus In jos
diavolitza

diavolitza

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyLun Noi 16, 2009 3:10 am

eh...avantajul n-are nici o treaba, pot oricand sa pic Smile doar ca imi plac testele Smile
Ah...eu magandeam sa faci cate un topic nou pt fiecare test ca sa le gaseasca toata lumea...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyLun Noi 16, 2009 3:14 am

pai am vrut sa fac..dar nu am stiut dak ma apuc de concurs...
dar uite ca pun ultimu test pe un nou topic~
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 EmptyLun Noi 16, 2009 3:15 am

dar numai maine voi scrie detaliile.....k azi is pe fuga!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sa ne testam personalitatea~   Sa ne testam personalitatea~ - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Sa ne testam personalitatea~
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
BestFriendsForever :: Personalitate :: Personality-
Mergi direct la: