Autor | Mesaj |
---|
diavolitza
Mesaje : 1372 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 37 Localizare : in lumea piticilor roz
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Joi Noi 12, 2009 11:02 am | |
| Spune-mi unde te blochezi ca sa te indrum ideea e intai sa aranjezi culorile la case (asta e simplu...) si de acolo ce mai e pe unde...in rest totul e de logica | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Joi Noi 12, 2009 7:43 pm | |
| HEY am numai 3 fete inscrise? purple,diavo si karin? |
|
| |
purple
Mesaje : 2723 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 13, 2009 1:23 am | |
| pai nu am reusit sa aranjez toate culorile...nu stiu care e casa galbena. moni, nu pre astiu despre ce e vb in concurs, poti sa ne dai mai multe detalii? | |
|
| |
diavolitza
Mesaje : 1372 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 37 Localizare : in lumea piticilor roz
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 13, 2009 2:03 am | |
| Galbena e prima...albastra iti zice din text ca e a2a, rosie la mijloc, apoi verde si alb (asta tot din text) | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 13, 2009 3:32 am | |
| de unde ai dedus ca prima casa e galbena? si cea din mijloc e rosie? eu aici m-am incurcat. | |
|
| |
elandra
Mesaje : 2019 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Sam Noi 14, 2009 9:42 am | |
| Am rezolvat si eu problema...acum cativa ani...mi-a luat cam o jumatate de ora cred. Intr-adevar, germanul creste pesti dar mi-am cam prins urechile la un moment dat... Purple...norvegianul locuieste in prima casa, deci prima casa nu poate fi rosie (pentru ca in cea rosie locuieste englezul) si nu poate fi nici verde sau alba, pentru ca astea doua sunt vecine.Deci prima casa este galbena... Apoi,persoana din casa din mijloc bea lapte...in concluzie, casa din mijloc nu poate fi verde (pentru ca in casa verde se bea cafea).Nu poate fi nici alba, pentru ca la stanga ei ar trebui sa fie casa verde (nu cea albastra). Deci, casa din mijloc este rosie. Si celelalte doua case, a patra si a cincea sunt verde, respectiv alba. Si dupa aceea...cum spunea si Lori, trebuie sa iei fiecare fraza in parte si sa o rasucesti pe toate partile...pana iti ies ochii... dar trebuie sa ai rabdare... | |
|
| |
elandra
Mesaje : 2019 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Sam Noi 14, 2009 9:43 am | |
| Vreau si eu in concurs... sper ca nu m-am trezit prea tarziu... | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Dum Noi 15, 2009 3:26 am | |
| merci elandra. eu oare de ce nu m-am gandit asa, incercam cu totul altfel. eu incercam sa localizez casa alba si cea verde si apoi celelalte. (in afara de ce albastra pe care am localizat-o prima. | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Dum Noi 15, 2009 4:00 am | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Dum Noi 15, 2009 8:03 pm | |
| buna dimineatza domnitelor! Am fost cam ocupata saptamana trecuta,suficient de ocupata incat sa nu am timp sa ma ocup de thread. Dar revin pe ponton! Povesteam de "Miss Personality!".Ce inseamna aceasta titulatura? Inseamna cele mai multe puncte acumulate la toate testele pe care le voi da eu.fie de perceptie ,de inteligenta,de comunicare sau micile provocari! Voi face o diploma ptr d-soara/d-na Miss.....si va primi de asemenea si aprecierea noastra:D Primul test care vi l-am dat a fost de incalzire(cel cu figurile)! Testul Einstein a fost primul REAL test la care diavo a acumulat un punct!De asemenea jumatate de punct primesc urmatoarele:purple, elandra si diavo....prima ptr ca a incercat sa inteleaga testul si celelalte 2 ptr ca au incercat sa o ajute ,ceea ce este cel mai frumos lucru! Voi face o lista cu concurentele( toate fetele care au postat pe aceasta categorie) si pct acumulate,durata concursului etc. Acuma va voi "testa" intelectul:)).... As dori sa primesc de la voi in max 48 de ore...raspunsurile corecte pe privat! exemplu: 1A, 2D...etc Bafta si hai sa aratam ca nu suntem numai frumoase ...ci si geniale! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Dum Noi 15, 2009 8:11 pm | |
| |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Dum Noi 15, 2009 10:21 pm | |
| neatza moni. e dragut concurul, mie in totdeauna mi-au placut mult testee de perspicacitate. acum imi pare rau ca nu mi-au stors mai mult creierii pentru testul precedent si am venit repede dupa ajutoare , dar asta , oricum ma bucur ca i-am dat de cap, iti dai seama ca nu puteam renunta , nu? si acum sa vedem ce intrebari ai pentru noi | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Dum Noi 15, 2009 10:31 pm | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 16, 2009 2:48 am | |
| helllo lume...e luni si sunt si mai naspa decat de obicei dar m-au bine dispus testele tale Moni... deci i am in... what ever that means! spor!!! e buna ideea! MERCIIIIIIIIIIII |
|
| |
diavolitza
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 16, 2009 2:57 am | |
| ah da...i'm in too Astazi iti dau raspunsurile pe pm | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 16, 2009 3:01 am | |
| ASA PE PM:))))))))))))) VA ROG... Te cred si eu ca esti IN tinand cont ca esti in avantaj:)). Keep it to the top baby@! |
|
| |
diavolitza
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 16, 2009 3:10 am | |
| eh...avantajul n-are nici o treaba, pot oricand sa pic doar ca imi plac testele Ah...eu magandeam sa faci cate un topic nou pt fiecare test ca sa le gaseasca toata lumea... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 16, 2009 3:14 am | |
| pai am vrut sa fac..dar nu am stiut dak ma apuc de concurs... dar uite ca pun ultimu test pe un nou topic~ |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 16, 2009 3:15 am | |
| dar numai maine voi scrie detaliile.....k azi is pe fuga! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ | |
| |
|
| |