Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 06, 2009 10:30 am | |
| 4. Profesional Pragmatic Increzator Iti iei viata in maini si ai mai multa incredere in propriile tale puteri decat in noroc. Rezolvi problemele intr-un mod practic, fara complicatii inutile. Privesti realist ceea ce se intampla si nu ai ezitari. La serviciu ti se dau mari responsabilitati intrucat colegii stiu ca se pot baza pe tine. Forta de care dai dovada se va rasfrange si asupra celor din jur facandu-i mai siguri pe ei insisi. Nu esti niciodata multumit pana cand ideile tale nu au fost puse in practica.
|
|
| |
Karin
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 06, 2009 10:40 am | |
| lollll...se potrivesc amandoua.....nu pot sa spun ca sunt doar 7 sau doar 4....sunt amandoua.... | |
|
| |
purple
Mesaje : 2723 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 06, 2009 10:47 am | |
| si eu am zis acelasi lucru...sunt si 7 si 8 | |
|
| |
simonitza
Mesaje : 688 Data de inscriere : 29/10/2009 Varsta : 46 Localizare : Petrosani
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 06, 2009 9:10 pm | |
| Nu am apucat sa citesc dar eu aleg nr 4. v-am pupat si am plecat | |
|
| |
elandra
Mesaje : 2019 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 06, 2009 9:21 pm | |
| Eu cred ca aleg numarul 1, asta mi-a sarit in ochi prima oara. Desi am vazut dupa aceea si 8 si mi-a placut. Dar ramane 1... Chiar sunt curioasa... | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 06, 2009 10:12 pm | |
| tre sa vina moni sa va zica ce si cum, poate intra putin si in week-end. | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Vin Noi 06, 2009 10:15 pm | |
| elandra, la nr 1 habar nu am ce e. si pe mine m-a atras dar mai intai a fost nr 8 , apoi am remarcat nr 7 si abia apoi nr 1. | |
|
| |
raluce
Mesaje : 30 Data de inscriere : 01/11/2009 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Sam Noi 07, 2009 4:31 am | |
| | |
|
| |
idenisssa
Mesaje : 3505 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Sam Noi 07, 2009 7:04 am | |
| Eu aleg 1, ca Elandra | |
|
| |
mariana
Mesaje : 150 Data de inscriere : 31/10/2009 Varsta : 55 Localizare : tulcea
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Sam Noi 07, 2009 9:21 am | |
| mie imi place 7. este plina de putere,super colorata si are un efect dinamic | |
|
| |
mariana
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Sam Noi 07, 2009 9:24 am | |
| sunt romantica si visatoare ,asa am sa mor............ | |
|
| |
mariana
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Sam Noi 07, 2009 9:27 am | |
| nu stiu ce sa zic ..........parca e prea tare ........sunt si rationala dar ...poate ca ai dreptate .oricum mi-as dorii viata sa fie mai dulce ,mai romantica ,oamenii sa fie buni ,draguti si sa ierte mai usor ...si mai putine razbunari | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Dum Noi 08, 2009 7:05 am | |
| moni ,nu ai mai venit sa le spui fetelor ce si cum.... te asteptam pe la noi | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 2:43 am | |
| eu ezitam inte 1 si 4... intre simetric si infinit...dar daca e sa aleg doar una... 1 - mie imi sugereaza ceva continu, infinit dar plin de posibilitati... poate fi ceea ce vrea...
deci?
verdict? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 3:21 am | |
| - simonitza a scris:
- Nu am apucat sa citesc dar eu aleg nr 4.
v-am pupat si am plecat Profesional Pragmatic Increzator Iti iei viata in maini si ai mai multa incredere in propriile tale puteri decat in noroc. Rezolvi problemele intr-un mod practic, fara complicatii inutile. Privesti realist ceea ce se intampla si nu ai ezitari. La serviciu ti se dau mari responsabilitati intrucat colegii stiu ca se pot baza pe tine. Forta de care dai dovada se va rasfrange si asupra celor din jur facandu-i mai siguri pe ei insisi. Nu esti niciodata multumit pana cand ideile tale nu au fost puse in practica.
|
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 3:22 am | |
| - raluce a scris:
- eu 3
3. Cu picioarele pe pamant Echilibrat Armonios Adopti un stil natural si esti atras de tot ceea ce este simplu. Oamenii te admira intrucat esti cu picioarele pe pamant si se pot baza pe tine. Le oferi celor apropiati securitate si spatiu de exprimare. Esti perceput ca o persoana calda si atenta. Respingi tot ceea ce este strident si artificial. Ai tendinta de a fi sceptic in fata efemeritatii modelor. Pentru tine hainele trebuie sa fie practice si elegante intr-un mod neostentativ.
|
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 3:24 am | |
| - ingrid2sz a scris:
- eu ezitam inte 1 si 4... intre simetric si infinit...dar daca e sa aleg doar una... 1 - mie imi sugereaza ceva continu, infinit dar plin de posibilitati... poate fi ceea ce vrea...
deci?
verdict? 1. Independent Nonconformist Libertin Ai nevoie de multa libertate si nu iti permiti sa te atasezi astfel incat sa poti lua decizii liber de orice constrangeri. Ai inclinatii artistice atat la serviciu cat si in timpul liber. Uneori nevoia de libertate te determina sa actionezi contrar a ceea ce se asteapta de la tine. Modul tau de viata este individualist. Nu vei imita niciodata orbeste ceea ce este general acceptat; dimpotriva, vei cauta sa traiesti in conformitate cu propriile idei si convingeri, chiar daca asta inseamna sa inoti impotriva curentului. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 3:26 am | |
| deacord cu nevoia exagerata de libertate...deci se cam potriveste! |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 3:36 am | |
| moni,moni, ce ma bucur ca ai venit pe la noi asteptau fetele de mult "deschiderea usitelor" si daca imi aduc eu bine aminte ai zis ca luni dupa raport ne mai aduci ceva nou | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 3:43 am | |
| Hm....purple cea smechera! Am facut un weekend de remi...'till crack of dawn... Sincer inca nu stiu cu ce va voi testa,ca sa va testati voi! As vrea sa ma uit un pic sa vedem daca toate fetele au ales,si as vrea parearea voastra sincera,reprezentata printr-un da sau un nu legat de "Interpretarea acestor imagini va reprezinta personalitatea?" Nu vreau sa vad "nu stiu" ci sincer...... |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 3:53 am | |
| "purple cea smechera" - ce tare suna in legatura cu intrebarea ta : da, ma reprezinta in proportie de 70%. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 4:22 am | |
| |
|
| |
diavolitza
Mesaje : 1372 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 37 Localizare : in lumea piticilor roz
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ Lun Noi 09, 2009 5:59 am | |
| Si pe mine ma reprezinta dar mai mult ca pe purple...eu ii dau un 85% asa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa ne testam personalitatea~ | |
| |
|
| |
| Sa ne testam personalitatea~ | |
|