BestFriendsForever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Testul persoanei

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Blue Sky

Blue Sky

Data de inscriere : 27/10/2009
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyLun Noi 30, 2009 1:05 am

Ia 2 foi si creioane, pixuri, markere, culori langa tine. Deseneaza pe prima pagina o persoana, de orice gen doresti, in orice fel doresti. Dupa ce termini, pe a doua desenezi o persoana de gen opus primeia. Facem ca la testul arborelui, trimiteti desenul scanat sau fotografiat (nu il faceti in paint sau alte programe pe calc, pentru ca limiteaza contactul cu propriul sine) si va trimit interpretarea in linii mari. Ca si testul arborelui, e un test proiectiv, ceea ce inseamna ca trebuie interpretat in contextul de viata al persoanei care deseneaza.
Sus In jos
purple

purple

Varsta : 39

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyLun Noi 30, 2009 1:40 am

suuuuper, avem de desenat. nu am timp in clipa asta dar o sa fac mai tarziu. e cam greu cu desenatul persoanelor dar o sa ma straduiesc
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyLun Noi 30, 2009 3:40 am

E ok purple, nu e un test de desen, important e sa iti dai voie sa desenezi ceea ce vrei/simti. Sper sa fiu pe faza cand pui desenele, daca nu, da-mi un semn pe privat.
Sus In jos
purple

purple

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyLun Noi 30, 2009 9:46 am

blue, tocmai mi-am dat seama ca nu pot pune in seara asta desenele pentru ca nu am aparat de fotografiat....aparatul meu e in excursie la Berlin alaturi de niste prieteni, asa ca desenele mele vor aparea pe joi sau pe vineri Testul persoanei Icon_tongue
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyLun Noi 30, 2009 9:53 am

Nicio graba, cand aveti timp si chef, aici sunt. Si daca nu sunt, pana la urma vin Testul persoanei Icon_bounce
Sus In jos
aylin

aylin

Data de inscriere : 28/10/2009
Varsta : 44
Localizare : Galati

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyMier Dec 02, 2009 2:09 am

am sa incerc si eu!!!!!!!!!!!!!! sa inteleg ca acest test, dezvaluie anumite aspecte ale personalitatii noastre????
Sus In jos
purple

purple

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyMier Dec 02, 2009 7:42 am

Testul persoanei P1010128t.th

uite persoana nr 1

Testul persoanei P1010130.th

si persoana nr 2
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyMier Dec 02, 2009 1:10 pm

Persoana nr 1 are genul masculin si pers. nr 2 feminin? Iti fac maine interpretarea, ca ora 2 nu e o ora potrivita pentru ipoteze psihologice Testul persoanei Sleep
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyMier Dec 02, 2009 1:12 pm

aylin, da, am facut si testul arborelui, care era pe mai multe nivele: relatia cu parintii, eul personal si deschiderea catre mediul social. Testul persoanei e mai mult pe individualitate si raportul masculin-feminin din fiecare.
Sus In jos
purple

purple

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyMier Dec 02, 2009 1:25 pm

eu am incercat sa le fac fete pe ambele.....
de fapt, hai sa iti zic, pe prima am vrut sa o fac fata dar pe adoua am vrut sa o faa baiat insa a iesit tot fata .....ca nu semana deloc cu un baiat.
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyMier Dec 02, 2009 11:24 pm

pai, instructiunile erau asa: deseneaza o persoana, apoi pe a doua de gen opus primeia. Zi-mi pe care sa o iau fata si pe care baiat. Testul persoanei Icon_biggrin
Sus In jos
purple

purple

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyJoi Dec 03, 2009 3:45 am

aaaaaaaaa, sunt prajita blue......am desenat doua fete, iertare Testul persoanei Icon_redface
dupa cum vad eu de aici prima seamana mai mult a baiat, unul mai efeminat asa dar parca e mai baiat decat persoana nr 2.
e ok asa?
Sus In jos
Blue Sky

Blue Sky

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei EmptyJoi Dec 03, 2009 9:45 am

E ok. Scuze ca nu ti-am facut interpretarea, am avut o zi plina, maine dimineata o fac sigur Testul persoanei Icon_cheers
Sus In jos
Continut sponsorizat

Testul persoanei Empty
MesajSubiect: Re: Testul persoanei   Testul persoanei Empty

Sus In jos

Testul persoanei
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
BestFriendsForever :: Personalitate :: Personality-
Mergi direct la: