idenisssa
Mesaje : 3505 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Jamie Oliver Mar Oct 27, 2009 10:12 am | |
| Ma gandeam sa scriem aici ce parere avem despre Jamie Oliver, despre retetele lui si sa postam cartile lui. Eu vreau mai intai sa citesc o carte de-a lui ca toata lumea il lauda si sunt curioasa sa vad ce retete are. Oricum sunt putin dezamagita ca desi el se lauda ca promoveaza un stil de viata sanatos, face reclama la Cola sau Pepsi (nu mai stiu sigur.). Se cam contrazice singur cu treaba asta. Astept si parerile voastre. | |
|
diavolitza
Mesaje : 1372 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 37 Localizare : in lumea piticilor roz
| Subiect: Re: Jamie Oliver Mar Oct 27, 2009 10:41 am | |
| Mie imi placea de el cand il mai urmaream la tv...cat despre ce promoveaza chiar nu stiu Anyway...cartea o vreau si eu ...sa vad ce si cum | |
|
Blue Sky
Mesaje : 2774 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Jamie Oliver Mar Oct 27, 2009 9:04 pm | |
| Gasiti cateva carti si pe scribd.com. E un site bun, pe care gasiti destul de multe carti, si tehnice si beletristica si self help. Faceti cont, e gratuit si puteti descarca. Mie imi place la nebunie jamie, mai ales cand gateste afara, fix in gradina si pune condimente din plantele pe care le are in jur. El mi-a dat ideea sa imi pun busuioc la ghiveci. Imi mai place ca gateste cu mana goala, stoarce lamaile si amesteca salata cu mana, nu cu furculite sau cu manusi, cum am mai vazut la alti bucatari. A facut el o serie de episoade in care mergea prin scolile din anglia si schimba meniul copiilor. Ca bucataresele alea lenese ziceau ca nu sunt fonduri, asa ca le dadeau cartofi prajiti, pizza si cola. Si el a demonstrat ca in aceiasi bani se pot face diverse supe, paste, mancaruri gatite si bauturi naturale. A fost super tare. Bine, ca nu erau copiii prea incantati la trecerea de la pizza la cordon bleu, e altceva. ) | |
|
idenisssa
| Subiect: Re: Jamie Oliver Mar Oct 27, 2009 9:22 pm | |
| Ms pt idee blue. Un site de unde sa iau cartile lui in limba romana nu aveti? Alexaaaaaaaaaaaaaa, vreau si eu cartea. | |
|
elandra
Mesaje : 2019 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 40 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Jamie Oliver Mar Oct 27, 2009 10:43 pm | |
| | |
|
diavolitza
Mesaje : 1372 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 37 Localizare : in lumea piticilor roz
| Subiect: Re: Jamie Oliver Mar Oct 27, 2009 10:46 pm | |
| acusi o iau si eu Multumim elandra | |
|
idenisssa
| Subiect: Re: Jamie Oliver Mar Oct 27, 2009 11:15 pm | |
| Acum o iau si eu. Multumesc Elandra | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Jamie Oliver Mar Oct 27, 2009 11:57 pm | |
| Am pus linkul ca sa puteti lua cartea lui Jamie pe topicul "Bine ati venit". |
|
purple
Mesaje : 2723 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Jamie Oliver Mier Oct 28, 2009 9:03 am | |
| eu am descarcat-o de aseara e cartea lui cu retete. tu ai stat s-o fotografiezi, sau asa ai gasit-o pe net? | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Jamie Oliver Mier Oct 28, 2009 9:19 am | |
| Asa am gasit-o pe net.am cautat si in format pdf dar nu am gasit,numai asa scanata.si a durat cam 40 min sa se incarce pe rapidshare.stiu ca numai 10 pers pot downloada.daca mai sunt doritoare si nu se mai poate descarca de acolo sa ma anunti ca mai incarc inca o data. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Jamie Oliver | |
| |
|