BestFriendsForever
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Sugestii si reclamatii

In jos 
+2
Karin
Admin
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Admin
Admin

Data de inscriere : 27/10/2009

Sugestii si reclamatii - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Sugestii si reclamatii   Sugestii si reclamatii - Pagina 3 EmptyMar Oct 27, 2009 9:34 am

Rezumarea primului mesaj :

Va rog sa postati aici orice sugestii sau probleme ati avea pt a imbunatatii mica noastra comunitate Smile
Sus In jos
https://sbff.forumgratuit.ro

AutorMesaj
purple

purple

Varsta : 39
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Sugestii si reclamatii   Sugestii si reclamatii - Pagina 3 EmptyLun Noi 09, 2009 4:48 am

deci:
intri pe site-ul cu tickerul si la capitolul "tacker" selectezi "weight change" si gata!
dar de ce vrei sa schimbi? nu vrei sa stie lumea cate kg ai? Sugestii si reclamatii - Pagina 3 Icon_lol
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Sugestii si reclamatii   Sugestii si reclamatii - Pagina 3 EmptyLun Noi 09, 2009 4:49 am

uite, am pus si eu tot asa, ca sa iti arat cum treaba. ca io o sa pun la loc Sugestii si reclamatii - Pagina 3 Icon_tongue
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sugestii si reclamatii   Sugestii si reclamatii - Pagina 3 EmptyLun Noi 09, 2009 6:12 am

purple a scris:
deci:
intri pe site-ul cu tickerul si la capitolul "tacker" selectezi "weight change" si gata!
dar de ce vrei sa schimbi? nu vrei sa stie lumea cate kg ai? Sugestii si reclamatii - Pagina 3 Icon_lol

draga mea purple...
eu vreau acuma sa dau 12 kg jos...intr-un anumit interval
de aia vreau sa fie de la 0 la 12
eu am mai mult de dat jos....dar acuma vreau etapa asta de 12 sa o fac...
capisci?
si toate stiti cate kg am asa ca nu mai e secret!
da????????????
am 81.4 mandrelor....
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Sugestii si reclamatii   Sugestii si reclamatii - Pagina 3 EmptyLun Noi 09, 2009 8:53 am

draga mea moni
stiu ca nu e la secret greutatea ta
glumeam si eu Smile
ma bucur ca ai reusit sa faci modificare dorita
si te astept cu drag la finish! Sugestii si reclamatii - Pagina 3 Icon_cheers
Sus In jos
purple

purple

MesajSubiect: Re: Sugestii si reclamatii   Sugestii si reclamatii - Pagina 3 EmptyJoi Apr 01, 2010 10:22 pm

diavo , am o mica problemuta dar nu stiu daca tu poti sa ma ajuti insa nu ma costa nimic sa te intreb.
am incercat sa intru pe forum de pe mobil ca tot imi platesc de luna asta si internet pe mobil si se pare ca exista o versiune a forumului adaptata pentru mobil insa in versiune aia nu ma pot loga.
e total aiurea, pot sa intru pe forum , sa citesc mesaje dar ca sa postez ceva evident ca imi cere sa ma logez si nu am cum sa fac asta pentru ca nu pot sa dau clik pe nume utilizator si pe parola Sugestii si reclamatii - Pagina 3 Confused
am incercat cand eram la Craiova sa vad si eu ce mai e pe aici si nici o sansa si evident ca nefiind logata nu am putut sa vad sectiunea cu concursul.
poti tu sa faci ceva in legatura cu versiunea pt mobil?
Sus In jos
diavolitza

diavolitza

Varsta : 37
Localizare : in lumea piticilor roz

MesajSubiect: Re: Sugestii si reclamatii   Sugestii si reclamatii - Pagina 3 EmptyJoi Apr 01, 2010 10:50 pm

Sincer habar nu am ... poate daca schimb versiunea...o sa ma interesez zilele astea si poate fac de saptamana viitoare ceva... acum nu prea am timp. Iar tipul care vine la mine are firma de it...il intreb pe el ca tre sa stie Smile
Sus In jos
http://www.dalefemeilor.ro
purple

purple

MesajSubiect: Re: Sugestii si reclamatii   Sugestii si reclamatii - Pagina 3 EmptyVin Apr 02, 2010 12:08 am

ok, meci mult si nu-i graba.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sugestii si reclamatii   Sugestii si reclamatii - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Sugestii si reclamatii
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
BestFriendsForever :: Administrare :: Sugestii-
Mergi direct la: