| Comentarii despre preparate din comert | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Karin
| Subiect: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 12:36 pm | |
| So....propun acest fir pentru a discuta ce produse (iaurturi, paine, dulciuri, sucuri etc.) am cumparat si le papam cu drag + sunt ok si pentru dieta..... | |
|
| |
purple
Mesaje : 2723 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 12:40 pm | |
| pot sa incep? painea din comert mie personal mi se pare foarte proasta ,de aia mananc si foarte putina. sucurile sunt boala curata......nici din alea naturale nu mai cumpar decat rar (adica cele care sunt 100% naturale si fara adaos de zahar) | |
|
| |
Karin
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 12:40 pm | |
| CEREALE FITNESS Fetelor, cerealele sunt o adevarata comoara pentru mine...le pap dimineata cu un iaurt nutriday 0% (cred ca are 29 cal/100g) si imi tin de foame foarte mult timp..... Am inceput cu cele simple - au fost ok am continuat cu cele cu fructe uscate - si mai ok.... si dupa aceea am luat cele cu cioco (asteptandu-ma la un gust si mai savuros)...dar am fost dezamagita de ele....unele cereale (le cauti cu lupa) sunt trase in cioco...si in general nu sunt asa de dulci ca cele cu fructe...cu toate ca nr. de calorii e mai mare.... O alte parta negativa e ca bucatele de cioco creaza dependenta....si ti se face pofta de dulce... asa ca recomandarea mea: papati FITNESS CU FRUCTE | |
|
| |
Karin
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 12:49 pm | |
| nici mie nu-mi prea place painea din comert (mai ales daca e asa pufoasa....la aia normal ca nu simti satietatea). Ce m-a ajutat pe mine sa slabesc acum cativa ani ca am inlocuit painea cu crispbread http://www.wasa.com/de/Vollkorn-Galerie/.... gustul e ok...si are cam 30 calorii/felie...merita incercat | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 1:02 pm | |
| eu oricum paine alba nu cumpar de nici un fel, e ca un burete fara gust.... cumpar paine feliata integrala de la French Toast si mi se pare ok...nici din aia nu mananc decat vro 2 felii pe zi.
Cerealele fitness si eu le ador, le mananc cu iaurt, cu lapte, sau goale, sunt foarte buna cand ai chef sa rontai ceva in fata televizorului (pe vremeuri rontaiam chipsuri, acum de cand am pus burta rontai cereale fitness) | |
|
| |
Karin
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 1:06 pm | |
| Atentie daca le papi la TV - 100 g (adica cred 1/4 din punga) au aprox. 350 calorii.....mi e mi se pare multisor....si eu le-am rontatit azi intre mese...si m-am trezit ca mai e doar juma de punga... | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 1:11 pm | |
| eu nu iau niciodata toata punga cu mine, pun intr-un bol un pumn de cereale si gata. e riscant sa pleci cu toata punga la tv... | |
|
| |
Karin
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 1:17 pm | |
| good point ... asa am sa fac si eu ...in plus cand imi e pofta de dulce pap Kinder felie de lapte - are 116 calorii .....si e ca o prajiturica dar e sanatoasa.... | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 1:21 pm | |
| o stiu, dar mie nu-mi palce deloc. de la kinder imi place doar bueno, delice si joy, dar nu le mai mananc decat foarte rar pentru ca ingrasa. karina , ar trebui sa mergem la culare. iubi meu inca nu a ajuns, canta la petrecere, nu-mi place sa ma culc fara el | |
|
| |
purple
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 1:28 pm | |
| ce de vizualizari are forumul nostru.... cine sta la ora asta sa citeasca ce scriem noi aici? noapte buna Karina, ne vedem maine pe aici. maine am zi de infrumusetare, ma duc la cosmetica sa ma epilez, abia astept, ca de sapt trecuta vroiam sa merg dar nu am avut timp. pupici | |
|
| |
Karin
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 1:30 pm | |
| da...si eu am vrut sa propun acelasi lucru..... noapte buna ...sa ai o duminica frumoasa te puuuup | |
|
| |
diavolitza
Mesaje : 1372 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 37 Localizare : in lumea piticilor roz
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Sam Oct 31, 2009 3:14 pm | |
| Vai vai vai! Nu va place painea ? Aia pufoasa? Pff...da' e buuuuuna! Adica atunci cand mananci rar totul e bun De Fitness nush ce sa zic...teoretic cu toate reclama la cerealele integrale continute tot nu sunt bune...decat la gust In rest...la capitolul lactate atunci cand sunt in tara incerc sa evit Danone...mai degraba iau Napolact. Sunt bune si mi se par mai naturale. In ultimul timp mi-am descoperit pasiunea pt sana (cu atat mai mult cu cat aici nu se gaseste) | |
|
| |
Blue Sky
Mesaje : 2774 Data de inscriere : 27/10/2009 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Lun Noi 09, 2009 5:23 am | |
| Mie imi plac doar cerealele integrale. De la sano vita, din alea cu fulgi de grau, de ovaz si fructe uscate. Am incercat si eu cereale fitness, dar nu mi se par asa gustoase si cred ca cele integrale de la plafar sunt mai bune. Iaurturi, din pacate, mananc cu greu, caci nu imi place gustul de nicio culoare. Rareori mai am pofta de cate un sana si beau. Iaurturile cu fructe imi plac, insa au zahar si ingrasa. Lapte beau mult, daca nu ar avea atatea calorii as bea si mai mult, cred ca as inlocui apa. Cel de la zuzu albastru mi se pare ca are, cat de cat, gust de lapte. Ce a aparut in ultima vreme de il tin in rafturi (la cat e de pasteurizat nici nu mai e nevoie sa il tina la frigider) are gust de apa chioara. Branza imi place, din fericire, cea proaspata, o frec cu marar si cu putina smantana sau cu boia si o mananc cu rosii, ardei sau paine. Paine nici mie nu imi place aia alba, desi recunosc ca mirosul e criminal, mai ales ca cei de la billa o coc acolo si miroase foarte bine. Iau diverse specialitati cu tarate, cereale, seminte, secara... Nu iau acelasi sortiment ca ma plictisesc. Acum am una care se cheama paine bavaria, e neagra, are seminte crude in ea si chimen. E buna, mi se pare cam sarata pentru gustul meu. Ma mai gandesc la alte produse si mai scriu:P | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Mar Noi 17, 2009 8:42 pm | |
| buna idee karin,
nu stiu de uinde sa incep deci le iau aleator:
Paine: cea clasica din comert NU!!!! Vb ceea e burete fara gust si am impreisa ca se face doar un cocolos mare si urat in stomac, eu am noroc ca de cand m-am mutat la al meu inafara orasului, avem o brutarie care face painea paine: apa, sare, drojide si faina 450- fara nici un adios , fara nimic artificial( am fost sa vad procesul de fabricatie ca nu mi-a venit sa cred si asa este!) piane proaspata – o data pe sapt- sambata la noi vine painea calda- si … well coltul e al meu si daca mor !!!! in rest max o felie pe zi. Lactatele la mine pot veni oricand is sub orice forma si cantitate! Ador iaurtul, laptele batut- dar cel facut in casa, laptele dar rar gasesti in comert ceva ce sa fie ok, si toate tipurile de branza(si cascavalurile din pacate)
Cereale- si eu sunt mai degraba fan al celor naturale cu fructe gen Sano vita- si alte marci de prin plafaruri, au multe fructe si daca e sa papi mi si tin de foame.
Ador legumele si fructele, si ceva fruct trebuie sa pap zilnic ca altfel imi lipseste teribil.
Am o slabiciune pt cartofi- am reusit sa renunt de tot la cartofi prajiti dar fierti, pireu, natur si muuuulte alte avriante… fara nu prea pot-imi plac prea mult !
Sucuri nu mai beau de vreo 4 ani, deloc deloc, si cand sunt servita si beau o gura mi se par ciudate de numa. Apa minerala insa vara beau in cantitati industiale (3-4Lpe zi), dupe ce trec calduirle pot trece la apa plata si multe multe ceaiuri.
Iar dulciurile – well daca e sa imi fie pofta de cioco atunci pap un pic de ciocolata amaruie- al meu e mare fan de cioco amaruie deci gasesc intotdeauna in casa, daca e doar dulce prefer sa fac ceva pajitura acasa, mi se pare mai natural, stiu ce am pus in ea, si ador sa gatesc si sa incerc retete noi. |
|
| |
roxxie:)
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert Mier Noi 18, 2009 4:27 am | |
| - ingrid2sz a scris:
- Lactatele la mine pot veni oricand is sub orice forma si cantitate! Ador iaurtul, laptele batut- dar cel facut in casa, laptele dar rar gasesti in comert ceva ce sa fie ok, si toate tipurile de branza(si cascavalurile din pacate)
eu sunt innebunita dupa branza de oaie. o aduce bunicul meu de la tara de la munte si e ataaaaaat de buna ca ma termina. mananc cu atata pofta. dar e destul de grasa. oricum compensez cu sport: belly dancing. trebuie sa ne mai rasfatam si noi! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comentarii despre preparate din comert | |
| |
|
| |
| Comentarii despre preparate din comert | |
|